Hradecká Flošna se chystá na svou jedenáctou sezónu. A těší se na svého miliontého návštěvníka

21. květen 2020

Celkově za všech deset letních sezón, v kterých je koupaliště Flošna v Hradci Králové v provozu, ho navštívilo už přes 946 tisíc lidí. V této letní sezóně je očekáván miliontý návštěvník, který bude samozřejmě odměněn.

Čtěte také

Správa nemovitostí, která Flošnu provozuje, stanovila přesné datum otevření na pondělí 25. května, i když v omezeném režimu. Otevírací doba koupaliště bude zatím od 10 do 18 hodin. Wellness studio je otevřeno od 10:00 do 21:00 hodin, návštěvníkům bohužel nebudou k dispozici parní kabiny.

V minulých letech bylo letní koupaliště pro zákazníky otevíráno většinou během měsíce května. Návštěvníci se budou moci těšit také na oblíbené ranní plavání od šesti hodin a ve vybraných dnech noční koupání od 21 do 23:30 hodin.

Otevření koupaliště, otevírací dobu i další aktuality naleznete tak jako v minulosti na webových nebo facebookových stránkách.

Zvyšování nákladů se nevyhnulo ani koupališti

V ceníku pro sezónu 2020 dojde sice k navýšení, maximálně však o 6 Kč pro jednotlivé jednorázové celodenní vstupné. Základní vstupné pro dospělé na celý den letos stojí 150 Kč, s čipovými hodinkami 125 Kč.

Koupaliště Flošna v Hradci Králové

Děti od 120 cm do 15 let, studenti do 26 let, senioři nad 62 let, držitelé ZTP a ZTP/P zaplatí za celodenní vstupné 110 Kč bez čipových hodinek, s hodinkami 85 Kč. Zlevněné vstupné pro všechny kategorie je po 16. hodině.

Veškeré informace najdete na stránkách provozovatele www.snhk.cz

Některé druhy vstupného nejsou zvyšovány vůbec - například hodinové a dvouhodinové vstupné. Děti do 120 cm mají nadále vstup zdarma. Ceny nočního koupání byly navýšeny o 10 Kč, tedy na čipové hodinky zaplatíte 80 Kč a ostatní 100 Kč za večer.

Čtěte také

Rodiny s minimálně dvěma dospělými a jedním platícím dítětem mají desetiprocentní slevu na vstupné. Parkování před areálem koupaliště je zdarma.

Novinkou letní sezóny 2020 jsou plavecké dráhy v 50 m plaveckém bazéně značky Malmsten s patentovaným průtokem vody, který zabraňuje turbulenci a napomáhá rozptýlení vln po celé jejich délce.

Letní koupaliště Flošna bude otevřeno v příštím týdnu, ale návštěvníci budou muset dodržovat vládou stanovená bezpečnostní opatření.

autor: baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.