Čokoládový fondán

Čtvrteční recept Apetýtu vám nadiktuje šéfkuchař Petr Svoreň, který je expert na umělecky servírované pochoutky. Ta dnešní bude plná čokolády, navíc to není nic složitého.

Na čokoládový fondán bude potřebovat:

  • 5 vajec
  • 250 g másla
  • 300 g čokolády na vaření
  • 20 g kakaa
  • 150 g cukru moučka

Postup si poslechněte v přiloženém audiu.

Související

  • Ostružinová povidla

    Babské rady vám každé pondělí přináší nepřeberné množství rad a receptů. Tentokrát vám nabídneme recept na ostružinová povidla.

  • Čokoládová zmrzlina s ovocem

    Blíží se víkend, a tak možná plánujete sobotní či nedělní dezert. Vhod by vám mohl přijít dnešní apetýtový recept. Máme pro vás tip na domácí čokoládovou zmrzlinu.

  • Smažené švestky ve skořicovém těstíčku

    Josef a Saša Senohrábkovi jsou zkušení kuchaři a celoživotní partneři. Vaří poctivě a s láskou, se zkušenostmi, které posbírali v různých restauracích, kde společně vařili.