Sobotní Noční linka: Na dvou kolech

15. červen 2024

Jaké byly vaše první zážitky s jízdou na kole? Jaké dobrodružství jste zažili na cyklistických výletech? Jaká byla nejdelší trasa, kterou jste kdy na kole ujeli?

Jaký je váš názor na cyklistiku ve městech? Máte nějaké tipy na cyklovýlety po České republice? Jaký typ kola preferujete – silniční, horské, nebo městské? Jaké bezpečnostní opatření dodržujete při jízdě na kole? Myslíte si, že by cyklisté měli mít povinné pojištění? Jaké máte zkušenosti s elektromobily a jejich vlivem na cyklistiku? Měli jste někdy nehodu na kole a jak jste se z ní zotavili? Jaké jsou vaše oblíbené cyklostezky? Jaký je váš názor na sdílená kola ve městech? Jaký vliv má cyklistika na vaše zdraví a kondici? Jak se připravujete na dlouhé cyklistické trasy?

Cyklistika se stala jedním z nejoblíbenějších sportů a rekreačních aktivit nejen v České republice, ale i po celém světě. Lidé ji volí pro její zdravotní benefity, ekologičnost a možnost objevovat nová místa. S rozvojem cyklostezek a moderní cyklistické infrastruktury se zvyšuje i počet nadšenců, kteří volí jízdu na dvou kolech nejen jako sport, ale i jako dopravní prostředek.

Na vaše příběhy se v dnešní Noční lince z Prahy už teď těší Honza Macoun.

Volat do studia můžete na telefonní číslo 731 800 900 nebo psát na e-mail linka@rozhlas.cz.

autor: Honza Macoun
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.