Rybí filé na kečupu s křenem 10.2.2007
Suroviny:
750 g rybího filé, 50 g oleje, sůl, grilovací koření, 4 lžíce kečupu, 4 lžíce vody, 50 g másla, 50 g křenu, 100 g strouhaného sýra.
Postup:
Filé naporcujeme, osolíme, poprášíme grilovacím kořením a vložíme do olejem vymazaného pekáčku. Kečup rozředíme vodou, nalijeme přes filé, poklademe kousky másla a dusíme doměkka. Téměř hotový pokrm posypeme strouhaným křenem, strouhaným sýrem a dopečeme.
Příloha: brambory.
Vaříme s Habadějem v sobotu 10.2.2007 v 11:15 hodin.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ A ZDENA KABOURKOVÁ
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.