Řidič autobusu se setkal s policisty, kteří mu zachránili život

29. leden 2018 13:00

Řidič linkového autobusu, který před rokem za volantem zkolaboval, přišel dnes osobně společně se svojí manželkou poděkovat policistům, kteří nezaváhali ani na okamžik a srdeční masáží mu zachránili život. 

Poděkoval jim před jejich přímým nadřízeným vedoucím obvodního oddělení Hradec Králové 3 i zástupcem vedoucího územního odboru Hradec Králové. Policistce předal krásnou růži a všem společně předal dárkový koš.

Popsal, že byl 14 dní v kómatu a probudil se až 1. února na své 68. narozeniny. Od té doby prošel různými operacemi, léčením, rehabilitací a nyní po roce je relativně fit.

Řidič autobusu poděkoval policistům za záchranu života

Na nehodu si vůbec nepamatuje a ani na to, jak šel ten den do práce. S úsměvem svým zachráncům "vytkl", že mu při masáži zlomili tři žebra. Samozřejmě, že oproti ostatním zdravotním komplikacím to byla maličkost. Neopomněl pochválit nemocniční personál a všechny ty, kteří se o něho po celou dobu starali.

Výbornou práci policistů ocenil i ředitel Krajského ředitelství Královéhradeckého kraje udělením odměny a v soutěži Policista roku 2017 Královéhradeckého kraje se v kategorii Čin roku umístili na krásném 2. místě.

Dík patří ještě jednou všem třem zachráncům a řidiči přejeme do dalších let pevné zdraví.

Řidič autobusu poděkoval policistům za záchranu života
autoři: Milan Baják , por. Iva Kormošová
Spustit audio