Pečenáče z hub 7/10/2006
Suroviny:
houby
vajíčko
strouhanka
papriky
Nálev:
1 litr vody
čtvrt litru octa
4 lžičky soli
4 lžičky cukru
8 kuliček pepře
8 kuliček nového koření
3 bobkové listy
6 řebíčků
1 lžička hořčičných semínek
Postup:
Houby obalíme ve vajíčku a ve strouhance a osmažíme. Osmažené houby naskládáme do sklenice, proložíme je paprikou a zalijeme nálevem. Sterilujeme 15 minut.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka