Pavla Kindernayová

moderátorka

Miluji společnost. Od malička jsem věděla, že musím najít uplatnění mezi lidmi.

tlf: 221 554 638

K mikrofonu jsem se dostala poprvé v šesté třídě, když si mě učitelé vybrali do školního rozhlasu. A tak jsem každé pondělí spolužákům přednášela různé zajímavosti, aniž bych tušila, že právě tento obor mi bude souzen i v budoucnu.

Dosavadní kariéra: Do mediální sféry jsem vplula v 18 letech, kdy má cesta začala v jednom soukromém pardubickém rádiu a pokračovala do regionálních televizí. Mezitím jsem vystudovala Pedagogickou fakultu na Univerzitě Hradec Králové, následovala petiletá spolupráce s Českou televizí a dabingy dokumentů a sportovních magazínů pro televizi Nova.

Proč Český rozhlas? Je to výzva, kterou jsem s nadšením přijala. Pracovat pro seriózní stanici, která si roky udržuje dobré jméno je snem mnoha moderátorů a mně se vyplnil.

Ráda se učím nové věci a moderování dopoledního Habaděje je pro mě úžasnou změnou. V televizi máte více možností, jak diváka zaujmout. Svou nezanedbatelnou úlohu hraje obraz, který popisuje a rozráží pozornost. Rozhlas je v tomto ohledu nemilosrdný. Máte jen svůj hlas a pocity - o to je to náročnější. Problémy musí zůstat mimo studio. Naštěstí je tady červené světlo, které má magickou moc. Když se rozsvítí, vím že jsem s Vámi - s našimi posluchači - a jsem šťastná! Jsou to neuvěřitelně silné pocity. I skrze ně se Vám snažím zpříjemnit den spoustou zajímavostí. Tak snad se mi to daří.

Zájmy: Ráda zpívám, tančím, plavu, hraju volejbal, v létě se starám o zahrádku... aktivit by bylo hodně, času málo. Když nejsem v práci, potřebují mě mé děti, které miluji nade vše. Pokud je ale možnost, jdu si s přáteli vybít přebytečnou energii pod volebalovou síť a do bazénu chodím tzv. vypínat. Možná to znáte... když ponoříte hlavu pod vodu, tak ten šum je tak zvláštní, že pak nedokážete vnímat nic jiného...

V Českém rozhlase pracuje od října 2014.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové