Jelení guláš 17/2/2007

Suroviny:
1 kg jeleního masa
olivový olej
4 - 5 velkých cibulí
2 stroužky česneku
divoké koření s jalovčinkami
balsamiko ocet
červené víno
sůl
kmín
chleba na zahuštění
máslo pro zjemnění

Postup:
Guláš podáváme s opečenými bramborovými knedlíky a hlavičkami žampionů plněnými špenátem a Nivou.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.