Čalamáda "Slepička" 7/10/2006
Suroviny:
1 celer
6 paprik
1 kg rajčat
půl hlávky zelí
3 - 4 feferonky
4 velké cibule
18 dkg cukru
2 lžíce Deka
čtvrt litru octa
Postup:
Očištěnou zeleninu pokrájíme, přidáme cukr, Deko a ocet a necháme asi 20 minut dusit. Zeleninovou směs přendáme do skleniček, zavíčkujeme a 15 - 20 minut sterilujeme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka