Mámo, táto, nekuřte...

23. září 2010

V sobotu 27. října 2007 proběhne v Zoologické zahradě ve Dvoře Králové nad Labem další akce na podporu odvykání kouření s názvem "Mámo, táto, nekuřte..." Návštěvníci ZOO budou mít příležitost dozvědět se mnoho užitečných informací z oblasti zdravého životního stylu a zúčastnit se soutěže pro děti i dospělé v rámci tohoto projektu. Hlavním cílem unikátní akce je preventivní působení na mladistvé, podpora zdravého rodinného a pracovního prostředí a osvěta o možnostech léčby závislosti na tabáku.

Každý člověk, který by se rád svého zlozvyku zbavil, má jedinečnou možnost tak učinit při odborné terapii. Navíc má každý kuřák, který se do soutěže přihlásí, šanci získat při závěrečném slosování velmi zajímavé ceny. Tato soutěž je nedílnou součástí projektu. Pravidla a informace o soutěži na www.mamotatonekurte.cz
Jako doprovodný program v rámci projektu "Mámo, táto, nekuřte..." se uskuteční rozsáhlá roadshow po celé České republice a odborné konference na téma "Lidské zdroje a zdravé pracovní prostředí". V programu jednotlivých konferencí vystoupí přední odborníci z oboru preventivní péče o zdraví, zavádění projektu Zdravá firma do praxe a další. Celá akce odstartovala 15. září 2007 a bude zakončena velkým zábavným večerem 14. června 2008 v Praze.
Další informace o projektu "Mámo, táto, nekuřte..." získáte na webových stránkách www.mamotatonekurte.cz

Spustit audio