Králík na jablkách a cibuli 20/2/2010
Suroviny:
1 králík rozdělený na porce
3 - 4 jablka pokrájená na kostičky
2 - 3 cibule
kari
sůl
pepř
šlehačka, smetana nebo zakysaná smetana
Postup:
Porce králíka naskládáme do pekáčku, přidáme jablka a cibuli, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké zalijeme šlehačkou, smetanou nebo zakysanou smetanou a krátce povaříme. Podáváme s rýží.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.