Králík na jablkách a cibuli 20/2/2010
Suroviny:
1 králík rozdělený na porce
3 - 4 jablka pokrájená na kostičky
2 - 3 cibule
kari
sůl
pepř
šlehačka, smetana nebo zakysaná smetana
Postup:
Porce králíka naskládáme do pekáčku, přidáme jablka a cibuli, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké zalijeme šlehačkou, smetanou nebo zakysanou smetanou a krátce povaříme. Podáváme s rýží.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.