Krajské a senátní volby 2008

22. září 2010

Dnes a zítra budeme volit na další období své zástupce v krajích a také v Senátu České republiky. První kolo senátních voleb se uskuteční spolu s volbami do krajského zastupitelstva 17. a 18. října. Jak dosavadní členové zastupitelstva Královéhradeckého kraje pracovali, co Rada kraje a regionální politici před čtyřmi roky slibovali a co z toho se podařilo prosadit? To jsou otázky, na které můžeme odpovědět při volbách do krajského zastupitelstva. Český rozhlas spustil speciální web, kde naleznete všechny informace, které by vás o nadcházejících volebních událostech mohly zajímat. Na stránkách www.rozhlas.cz/volby se nachází kompletní přehled kandidátek všech stran v jednotlivých krajích i všech kandidátů do Senátu. U nich navíc zveřejňujeme stručné vizitky včetně audiozáznamu rozhovorů, které jednotliví kandidáti Českému rozhlasu poskytli o svém volebním programu.

Dále na našem speciálním webu naleznete aktuální výsledky voleb, zpravodajství, týkající se volebního dění, nebo komentáře na dané téma. Veškeré informace pak doplňuje kompletní znění vyhlášek a zákonů, které vypsání a průběh voleb u nás upravují.
V archivu na stránkách www.rozhlas.cz/volby si také můžete udělat představu o podrobných výsledcích voleb, které se v České republice v posledních letech odehrály.

Spustit audio