Herci Sabina Laurinová a Václav Šanda jsou Na větvi s Halinou. Talkshow s hudebním doprovodem

5. prosinec 2022

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů Na větvi s Halinou v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad. V pondělí 5. prosince jsou po 18. hodině hosty pořadu herci Sabina Laurinová a Václav Šanda.

Herečka, dabérka a moderátorka Sabina Laurinová absolvovala Pražskou konzervatoř. Hostovala v Národním divadle a v divadle Semafor. V sezoně 1991-1992 byla angažována v Divadle na Starém Městě a v roce 1992 společně se svou spolužačkou Kamilou Špráchalovou nastoupila do Divadla ABC.

Čtěte také

Ve filmu debutovala již v na počátku 90. let (Dívčí válka, Hotýlek v srdci Evropy), ale prosadila se až díky rolím v seriálech Zdivočelá země a Konec velkých prázdnin. Objevila se také ve dvou epizodách seriálu Chlapci a chlapi.

V poslední době je známá jako představitelka záporných princezen (Eufrozína v pohádkách Z pekla štěstí i Z pekla štěstí 2, nebo ve filmu Ošklivá princezna). Zahrála si také v komedii Jak se krotí krokodýli.

Jako moderátorka se uplatnila v hudební soutěži DO-RE-MI po boku Pavla Trávníčka.

Věnovala se také dabingu a byla dvakrát nominována na Cenu Františka Filipovského.

Herec Václav Šanda absolvoval herectví na DAMU. Od roku 2012 byl v angažmá v Městském divadle Mladá Boleslav, hostoval v Café Teatru a v Divadle Palace. Během studií na DAMU začal hostovat v Činoherním klubu a v roce 2016 se stal jeho členem.

V roce 2010 natočil hlavní mužskou roli Štěpána v pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta. Dvakrát spolupracoval s režisérkou Terezou Kopáčovou, a to na projektech Metanol a Smysl pro tumor. V roce 2015 natočil film Všechno v režii Šimona Holého.

Výrazná je jeho role Zdeňka v seriálu Dobré zprávy. Dále jsme ho mohli vidět v epizodních rolích v seriálech Einstein, Zločiny Velké Prahy, Dáma a Král, Specialisté nebo Tátové na tahu.

Václav se věnuje i dabingové tvorbě, jeho hlasem mluví například herci George MacKay nebo Matthias Schweighöfer.

Na svém instagramovém profilu se věnuje svým dvěma malým projektům. Každé pondělí vydává „Vášovo filmové okénko“, kde krátce hodnotí nejnovější filmy. Každou neděli pak vydává „Vášovu filmovou anketu“, ve které mu hosté odpovídají na různé filmové otázky.

Halina Pawlowská

Spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka, moderátorka Halina Pawlowská má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.


Zvětšit mapu

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související