Den otevřených dveří - 24. května 2014!

24. květen 2014

Přijďte na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ! Kdy a kam? 24. KVĚTNA 2014 OD 9:00 DO 16:00 hodin do Havlíčkovy ulice v Hradci Králové.

Celou sobotu tam budou probíhat exkurze po budově Českého rozhlasu Hradec Králové.

V Radiokavárně v přízemí s vámi budou besedovat moderátoři Českého rozhlasu Hradec Králové a jejich hosté.

Přítomen bude také ředitel Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice Pavel Kudrna, který odpoví na všechny vaše otázky.

Od 11. hodin se budete moci také zúčastnit přímého přenosu pořadu Zdeny Kabourkové Vaříme s Habadějem! A proto jsme také vyhlásili soutěž o nejpovedenější bábovku. Navštivte nás při Dni otevřených dveří a pochlubte se svým kuchařským uměním! Studentky Střední hotelové školy ze Smiřic budou připravovat palačinky, hostem bude i autor mnoha kuchařských publikací šéfkuchař Jaroslav Runštuk.

Bábovka

Součástí odpoledního vysílání bude i autogramiáda knihy Putování za divadelní vůní herce Stanislava Zindulky, kterou autor doplní vyprávěním o své herecké cestě.

Staropražskými písničkami vám celý den zpříjemní náchodská kapela Klapeto.

Další informace najdete na facebook.com/rozhlashradec.

Těšíme se na vás!


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.