Den (ne)splněných přání

9. leden 2015

Máte tajná přání? Plní se vám? Rybičko zlatá přeju si mít vrásky smíchu u pusy! Den splněných i nesplněných přání na vás čeká v Českém rozhlase Hradec Králové v pátek 9. ledna 2015.

Dopoledne se s vámi v naší Radiokavárně podělí o svá splněná i nesplněná přání moderátor Eduard Hrubeš. A zatelefonujeme skladateli Janu Jiráskovi a moderátorce a spisovatelce Halině Pawlowské.

Přáním snad každého z nás je pevné zdraví. O něm si v Radioporadně po 11 hodině popovídáme s fytoterapeutkou a lektorkou jógy Mgr. Pavlou Kurkovou. Dozvíte se jak na bolesti zad a uvidíte i praktické ukázky jógy v našem studiu!

A když nám navíc na adresu studio.hradec@rozhlas.cz pošlete e-mail se svými splněnými i nesplněnými přáními, dostanete od nás dárek.

Den splněných i nesplněných přání v Českém rozhlase Hradec Králové v pátek 9. ledna 2015!

Těšíme se na vás a vaše přání!

Příjemný poslech!

Čtěte také


Zvětšit mapu
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.