Česko zpívá koledy

10. prosinec 2015

Letí to... Za chvíli tady budou Vánoce a i my v Českém rozhlase Hradec Králové se na ně chystáme a těšíme. Nabídneme vám třeba velkou Adventní soutěž a také si s vámi zazpíváme koledy. V tomto předvánočním čase vás zveme na mimořádnou adventní akci. Zastavte se a přijďte si spolu s námi a nejčtenějším seriózním deníkem, který píše především o dění ve vašem kraji, zazpívat vánoční koledy. Zpívat bude celé Česko! O co jde?

Sejdeme se 9. prosince 2015 v 18. hodin na různých místech republiky, abychom si v jednu chvíli zazpívali stejné koledy a prožili příjemný adventní čas. Zazpíváme si společně tři koledy: Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán a Půjdem spolu do Betléma. Další dvě si odhlasovali čtenáři Deníku: Jak jsi krásné neviňátko a Pásli ovce Valaši. Kdo bude chtít, zakončí zpívání písničkou Vánoce, Vánoce přicházejí.

Před koledou smekni - vánoční písně a koledy v úpravě Milana Dvořáka

Spolu s námi bude ve stejném čase zpívat celá země.

Pokud si chcete zazpívat také, stačí si 9. prosince 2015 v 18:00 hodin naladit Český rozhlas Hradec Králové nebo přijít na nejbližší náměstí, kde zpíváme koledy.

Texty koled najdou čtenáři v regionálním Deníku 9. prosince 2015.

ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY - přímý přenos Českého rozhlasu z Hradce Králové od 18:00 hodin z Pivovarského náměstí v Hradci Králové. Moderuji Jakub Schmidt a Romana Pacáková.

Sledujte na webu www.ceskozpivakoledy.cz co a kde všude se bude zpívat. Přihlášená města a obce přibývají!

Česko zpívá koledy - generální zkouška v našem studiu! Pokud si chcete společně zazpívat, stačí si v 18:00 hodin naladit Český rozhlas Hradec Králové nebo přijít na nejbližší náměstí, kde zpíváme koledy.

Posted by Český rozhlas Hradec Králové on 9. prosinec 2015
autor: baj
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.