Bůčkový řízek 13/3/2004
Suroviny:
1 kg libového bůčku
200 ml mléka
sůl
Postup:
Bůček jemně umeleme, přidáme mléko a sůl a dobře promícháme. Masovou hmotu rozetřeme na plech vymazaný sádlem a vysypaný strouhankou a necháme do druhého dne odpočinout v lednici. Druhý den hmotu na plechu rozkrájíme na čtverce, které obalíme v trojobalu a osmažíme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.
Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu


Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET
Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser