Alkohlické a nealkoholické silvestrovské koktejly od barmana Tomáše Trejbala. Škoda nevyzkoušet
Profesionální barman Tomáš Trejbal pro vás namíchal úžasné silvestrovské koktejly! Teď už je jen na vás, abyste je vyzkoušeli. Nebudete litovat!
Recept na rozhlasáček - zahříváček od profesionálního barmana Tomáše Trejbala pro vás!
Ingredience:
0,4 cl ginu (v případně alko verze)
1 dcl grepový džus
1 dcl rybízový džus
1 dcl černý čaj
1 lžička punčového koření nebo koření na svařák
Postup:
Nealko ingredience ohřejeme, ale nenecháme přejít varem.
Nalijeme do hrnečku a můžeme vložit hašlerku, která dodá nápoji anýzovou chuť a ozdobíme třeba plátkem jablíčka a hvězdičkou badyánu.
Pro alkoholickou verzi pak vlijeme gin.
Tradááááá!
Celou radioporadnu s Tomášem Trejbalem si můžete poslechnout v našem audio-archivu:
Související
-
5 letních koktejlů od profesionálního barmana Tomáše Trejbala
K létu koktejly tak nějak patří. Ideální jsou samozřejmě ty, které vám barman namíchá na pláži a vy si je můžete vychutnat společně s atmosférou moře a slunce.
-
Recept na jarní kopřivový a pampeliškový koktejl. Cesta k přirozené kráse i ke zdraví
Kosmetická poradkyně Vlasta Libotovská v naší radioporadně z rozhlasové kavárny. Kromě mnoha zajímavých rad se dozvíte také recept na kopřivový a pampeliškový koktejl.
-
Namíchejte si s profesionálním barmanem Tomášem Trejbalem...
Radioporadna: Tomáš Trejbal, profesionální barman. Namícháme vám Silvestrovské koktejly. Zajímavá osobnost je hostem radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové ka...
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.