Zimní Rock for People v Hradci Králové

22. září 2010

Znamenitý výběr českých kapel a množství novinek z příprav největšího českého hudebního festivalu čekají na návštěvníky Zimního Rock for People. Ten proběhne v sobotu 28. února na tradičním místě, Kulturním domě Střelnice v Hradci Králové, v režii skupin Fake Tapes, Southpaw, Sunshine, Vypsaná fixa a Chinaski. I letos tak pokračuje úspěšný "zimní warm-up" festivalu nabízející přední formace z tuzemských pódií za přátelskou cenu vstupenky. "Každá z kapel je tahákem. Dříve v Českém Brodě a poslední roky v Hradci Králové měly u publika značný úspěch. Chybět u nás nebudou samozřejmě ani v létě," říká Michal Thomes z pořadatelské společnosti Ameba Production.

Ameba během Zimního Rock for People oznámí také první jména kapel pro letní festival, který letos proběhne mezi 4. a 6. červencem. Představí i organizační změny, včetně nového vizuálu festivalu. "Nejdůležitější je, že i letos s námi na Rock for People spolupracují dva generální sponzoři z minulých let - Česká spořitelna a T-Mobile pod značkou t-music. Společně chystáme pro návštěvníky řadu překvapení a vylepšení," uvádí Petr Fořt z Ameby. Festival letos přiveze rekordní počet kapel ze zahraničí, nabídne největší koncentraci předních českých skupin a významně podpoří doprovodný program. Cílem je přilákat na plochu příjemného areálu letiště v Hradci Králové aspoň 28 000 návštěvníků.
Začátek Zimního Rock for People je v 17:00. Na festivalu bude také poslední možnost koupit lístky na letní festival za zaváděcí cenu 900,- Kč. Od března budou v předprodejích za cenu 1 030,- Kč.
Další informace k festivalu najdete na www.rockforpeople.cz

Spustit audio