Závin s kysaným zelím
Čtvrteční Apetýt nabídne recept na slaný závin s kysaným zelím. Je vhodný na svačinu nebo večeři. Vyzkoušejte ho!
Podrobnosti o surovinách i postupu vám v přiloženém audiu prozradí šéfkuchař Petr Svoreň.
Co budete potřebovat:
- 1 velkou cibuli
- 1/2 kila kvašeného zelí
- 100 g anglické slaniny
- 1 velký brambor
- 1 lžíci sádla
- listové těsto
- sůl a pepř
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.