Zahradní traktůrek za 100 000 korun doputoval k vítězce. Pojmenovala ho Fešák

24. květen 2023

Šťastnou výherkyní zahradního traktůrku v naší Velké jarní soutěži se stala Eva Chalušová z Týnce u Malého Boru. Rozhodlo o tom losování v živém vysílání v pátek 5. května.

„Mám obrovskou radost, zahrada a záhumenka už na to čekají,“ řekla v první reakci na výhru ve vysílání Eva Chalušová, která uspěla mezi osmnácti finalisty.

Vítězka zmínila, že se do Velké jarní soutěže zapojila už potřetí. Letošní rok je pro paní Evu a jejího manžela Františka protkán oslavami, např. výročím svatby nebo manželovými kulatými narozeninami. Když v pátek ráno přišel z práce, paní Eva podotkla: „ Dnes poslouchej, je losování a vyhraji ti traktůrek k narozeninám.“  Stalo se tak.

Traktůrek v hodnotě 100 tisíc korun od společnosti Vari má novou majitelku, která po živém vysílání zavolala manželovi s otázkou: „Kam ho dáme?“  Pan František byl šťastný také za roční předplatné časopisu Zahrádkář, ale zahradní traktůrek VARI RL 102 H je pomyslná třešinka na dortu, kterým všechny zúčastněné pohostila sama výherkyně.

V rodině Chalušových se traktůrek nezastaví. V jejich hospodářství „Fešáka“, jak traktůrek pojmenovala paní Eva, využijí naplno.

Předání hlavní ceny se ujali ředitel ČRo Plzeň David Jakš a zástupce společnosti Vari Leoš Špaček v Týnci u Malého boru 22. května 2023.

Podívejte se na záznam z losování

Jednotlivá denní soutěžní kola letošního ročníku soutěže Vyhrajte traktůrek probíhala od začátku dubna až do 4. května. O obrovském zájmu posluchačů svědčí i celkový počet soutěžních SMS zpráv – téměř 15 tisíc.

Spustit audio