Vánoce 2007 v dobrušské městské knihovně

23. září 2010

Dětské oddělení městské knihovny v Dobrušce zve malé čtenáře ve středu 5.12. 2007 od 12:00 do 17:00 na "čertovské" odpoledne do knihovny. Každý návštěvník, který si přijde půjčit knížky, si bude moci ozdobit a odnést domů mikulášský perníček. Městská knihovna Dobruška dále zve až do 21.12. na výstavu POUR FÉLICITER s podtitulem Jiný kraj, jiný mrav. Ve foyer knihovny je instalována expozice vánočních a novoročních přání, které byly vybrány ze soukromých archivů místních sběratelů. Návštěvníci mohou vidět ručně vyráběné PF ve formě grafických listů od současných i již nežijících výtvarníků.

Dále tu zájemci naleznou vánoční přání zcela netradiční a pro náš kraj nezvyklá, gratulace různých tvarů a zajímavých materiálů. Výstava je přístupná v půjčovních dnech až do 21. prosince 2007 ve foyer knihovny.
První čtvrtek v prosinci, tedy 6.12. od 15:00 do 16:00 proběhne v dětském oddělení Dobrušské knihovny již tradiční odpolední program pro nejmenší čtenáře POVÍDÁM, POVÍDÁM POHÁDKU... s podtitulem Předvánoční čtení. Děti se mohou těšit na vánoční pohádku pod ozdobeným stromkem, vyrábění vánočních ozdob a malé překvapení...
Na středu 12.12. 2007 pak je připraven VÁNOČNÍ VEČER V KNIHOVNĚ od 17:00 do 19:00 hodin - netradiční půjčování pro malé i velké čtenáře v obou odděleních.
Čtenáři mohou navštívit dobrušskou knihovnu ve zcela netradičních podvečerních půjčovních hodinách, kdy na ně bude čekat vánoční atmosféra a sváteční občerstvení. Může přijít celá rodina a využít společnou otevírací dobu v obou odděleních s posezením u příjemné hudby. Pro každého návštěvníka je připraven malý dárek.

Spustit audio