Týden vzdělávání nabídne dospělým zajímavé přednášky, semináře a ukázkové kurzy

23. září 2010

Ukázkové lekce jazykových kurzů, zajímavé přednášky a semináře či kurz digitální fotografie nabídne zájemcům Týden vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji (TVD). Jeho druhý ročník proběhne v Královéhradeckém kraji od 5. do 9. listopadu. Akci spolupořádá Královéhradecký kraj ve spolupráci s Univerzitou Hradec Králové a pod záštitou Asociace institucí vzdělávání dospělých. Nabídku vzdělávacích aktivit poskytovatelů dalšího vzdělávání spojených nejen s TVD lidé naleznou na www.regioprofese.cz, kde je současně uveřejněn i kompletní program celé akce.

"Akce je zaměřena - jak z názvu vyplývá - na podporu celoživotního vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů. V naší dnešní realitě, která se překotně rozvíjí a mění, už celoživotní vzdělávání není jen nepostradatelnou nutností, která lidem pomáhá uplatnit se ve v zaměstnání a ve společnosti; dnes se stále více stává nezbytnou součástí životního stylu," uvedl náměstek královéhradeckého hejtmana Miloslav Plass.
Bohatý program letošního Týdne vzdělávání dospělých oslovuje řadou akcí širokou veřejnost i odborníky. Nejen pro ně je připravena II. regionální konference Rozvoj lidských zdrojů v Královéhradeckém kraji. Souběžně s ní proběhne také veletrh poskytovatelů vzdělávání dospělých. V průběhu celého týdne budou probíhat ukázkové vzdělávací kurzy a přednášky a semináře pro večejnost.
Informace o Týdnu vzdělávání dospělých nabízí také krajský web www.kr-kralovehradecky.cz (v sekci Sociální věci -> Rozvoj lidských zdrojů -> aktuální informace z RLZ). Účast na veškerých akcích Týdne vzdělávání dospělých je zdarma.

Spustit audio