Třetí ročník COUNTRY ODPOLEDNE S KOŇMI v Bystřici na Jičínsku

22. září 2010

Třetí ročník COUNTRY ODPOLEDNE S KOŇMI se uskuteční v sobotu 16. srpna 2008 v Bystřici na Jičínsku. V předcházejících ročnících se ho zúčastnilo vždy víc jak 500 diváků. I letos je pro ně připraven bohatý program ve vozatajských a parkurových soutěžích i soutěžích pod sedlem. Ve vozatajských soutěžích bude silná konkurence jak v jedno či dvojspřeží, ale i v jízdě trojspřeží. Třešničkou na dortu bude soutěž čtyřspřeží, kterou budou absolvovat páni Ladislav Vosáhlo ze Zadražan a mistr republiky pan Zdeněk Jirásko z Robous a další kvalitní soutěžící. Pro velký úspěch v minulém roce se i letos představí Šárka Rejmanová a Vendula Jirčáková ze stáje v Ošťovicích se svoji nádhernou westernovou show. Během programu se budou moci děti zdarma povozit na živých koních.

Kromě již uvedeného vystoupí Country skupina ODPADLÍCI z Liberce, country taneční skupina IRSKÉ SESTRY, ale i velmi oblíbená country skupina KANCI z Jičína.
Večer si zapálíme táborák a při bohatém občerstvení, které samozřemě bude zajištěno po celé odpoledne i večer se jistě i letos dobře pobaví milovníci Country hudby, koní, a všichni, kteří přijdou 16.8.2008 do Bystřice.

Spustit audio