Středeční Noční linka: Noc talentů!

24. červenec 2024

Máte jedinečný talent nebo dovednost, kterou byste nám mohli představit? Ať už je to žonglování s ohněm, schopnost mluvit pozpátku, nebo zvláštní sbírka věcí, které nikdo jiný nemá – dnes večer je vaše příležitost zářit! Připojte se k nám v Noční lince a podělte se o své neobvyklé schopnosti s našimi posluchači. 

Jak jste svůj talent objevili? Jak dlouho trvalo, než jste ho zdokonalili? Jaké reakce dostáváte od lidí? Podporovali vás vaši přátelé a rodina? Existuje další talent, který byste se chtěli naučit? Měl někdo z vaší rodiny nějaký vzácný dar nebo talent? Chceme slyšet vaše příběhy a možná se i něčemu přiučit! 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.