Škvarková pomazánka 10/10/2009
Suroviny:
75 dkg čerstvých škvarků
2 - 3 feferonky
1 sklenička sterilovaných paprik nebo může být i čerstvá paprika
15 dkg plnotučné hořčice
4 lžičky vegety
4 vejce
Postup:
Škvarky, feferonky a papriky umeleme, přidáme hořčici, vegetu a vejce a dobře promícháme. Hotovou směs naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme při 100 stupních Celsia 1 hodinu.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka