Připravte děti na zimu

23. září 2010

Rekondiční pobyt pro děti s chronickým onemocněním připravil na letošní podzim královéhradecký Červený kříž. Díky podpoře ministerstva zdravotnictví nabízí dva týdenní pobyty ve slovenských lázních Veľký Meder. Jedinečné klima podunajské nížiny, termální koupele a rekondiční program garantovaný Červeným křížem umožní dětem posílit imunitu a připravit je na nepříznivé zimní období. Termíny pobytů jsou od 17. do 24. listopadu nebo od 24. listopadu do 1. prosince. Dotovaná cena 3 000 korun zahrnuje kromě ozdravného programu také dopravu, stravování, pitný režim a pojištění. Podmínkou účasti je potvrzení lékaře.

Ozdravný pobyt je určen dětem s chronickým onemocněním pohybového aparátu, alergikům, ekzematikům a astmatikům ve věku 6 až 15 let. Za stálého zdravotního a pedagogického dohledu je pro děti připraven blok rekondičních aktivit, koupele, pohybové aktivity a herní program.
Bližší informace a přihlášky získáte na webových stránkách www.cckhk.org, na telefonu 495 516 127 nebo osobně na Úřadu Oblastního spolku Českého červeného kříže Hradec Králové.

Spustit audio