Pečená ryba 31/1/2009
Suroviny:
porce ryby
koření na ryby
sůl
citrónová šťáva
anglická slanina nebo šunka
sýr nebo tofu
šlehačka nebo zakysaná smetana
Postup:
Porce ryby osolíme, posypeme kořením na ryby, pokapeme citrónovou šťávou a necháme uležet. Dno pekáčku vyložíme plátky anglické slaniny nebo šunky, přidáme porce ryby, posypeme nastrouhaným sýrem nebo tofu, zalijeme šlehačkou nebo zakysanou smetanou a zapečeme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka