Ovesné vločky jako mozeček 3/1/2009
Suroviny:
olej
cibule
150 g ovesných vloček
1/4 l vody
4 vejce
200 g měkkého salámu
sůl
pepř
petrželka
kečup
Postup:
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme vločky a za stálého míchání je opražíme do růžova. Opražené vločky zalijeme vodou a dusíme dokud se voda neodpaří. Potom přidáme na kostičky pokrájený salám, rozšlehaná vajíčka, osolíme, opepříme a necháme srazit. Na talíři dozdobíme petrželkou a podle chuti kečupem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka