Nedělní Noční linka: Přijetí a odpuštění

18. srpen 2024

Připojte se k nám na naší noční lince, kde se zaměříme na to, jak se vyrovnat s minulostí a otevřít se novým začátkům.

Minulost je minulost, ale pro některé z nás stále ovlivňuje přítomnost. Možná se stále potýkáme s určitými situacemi a vracíme se k nim, jako bychom opakovali lekce ve škole. Rozchod, neúspěchy nebo staré křivdy nám mohou bránit v otevření se novým možnostem. Ale jak se posunout dál a žít naplno přítomností?

Poradíte, jak nechat minulosti za sebou? Zkusili jste nějaké terapeutické techniky? Nebo vám pomohl vás selský rozum? Pokud zůstáváme v minulosti a nemáme "vyřízené účty", nemůžeme jít dál. Někdy je to ale velmi těžké pochopit, odpustit, zapomenout. Můžete říct, že jste se vyrovnali se svou minulostí, s tím co vás trápilo a žijete přítomností? Je něco, s čím jste se ještě nedokázali ve svém životě vyrovnat a srovnat a provází vás to dál? Kdo vám pomohl zapomenout na minulost a je s vámi v přítomnosti? Co z minulosti jste si vzali dál jako poučení nebo zkušenost?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související