Najděte si práci blíže k domovu

22. září 2010

Hledáte lepší práci, ale máte pocit, že v Královéhradeckém kraji je pracovních příležitostí málo? Potom navštivte akci, kterou pořádá největší pracovní portál v České republice, www.prace.cz, 25. září na Náměstí 28. října v Hradci Králové. Na akci, která začíná v 10:00 dopoledne a potrvá až do 18:00, se od odborníků na pracovní problematiku dozvíte, kolik je aktuálně volných pracovních míst, jak nalézt a získat. Každý, kdo přijde, se dozví užitečné informace o tom, jak v Královéhradeckém kraji hledat práci. Dále pak, po jakých kandidátech je ze strany zaměstnavatelů momentálně největší poptávka, i to, jak si usnadnit hledání nové práce prostřednictvím internetu - pohodlně, efektivně a zdarma.

V příjemném prostředí obývacího pokoje si navíc bude moci každý na vlastní kůži internetové hledání práce vyzkoušet. Těm, kdo si s počítačem příliš nerozumí, ochotně poradí odborníci na pracovní problematiku.
"Pomáháme lidem hledat si nové zaměstnání přes internet. Těšíme se, až se osobně setkáme s lidmi z Královéhradeckého kraje a pomůžeme jim s hledáním práce. Názorně jim ukážeme, že hledání práce na internetu je rychlé a jednoduché," říká Lucie Šarešová, marketingová manažerka Prace.cz, a dodává: "Hlavní výhodou internetu je největší počet nabídek ze všech oborů na jednom místě, takže kde jinde hledat práci, než právě zde."
V Královéhradeckém kraji nabízí portál Prace.cz více než 4 559 nabídek práce ze všech oborů. Služeb tohoto portálu využívá více než 25 000 zaměstnavatelů a personalistů, kteří prostřednictvím internetu hledají vhodné kandidáty na trvalý pracovní poměr, sezónní výpomoc nebo brigády. Návštěvníci mohou jednotlivé inzeráty třídit podle celé řady kritérií - oboru, lokality, druhu pracovního poměru, výše platu apod.

Spustit audio