"Královéhradecký sport vejkend" 1. - 2. září u rybníku Biřička na Novém Hradci

23. září 2010

Akce "Královéhradecký sport vejkend" se uskuteční 1. - 2. září v Hradci Králové u rybníku Biřička na Novém Hradci. Již tradičně organizátoři připravili dva dny plné sportu a zábavy. V sobotu 1.9. se koná Rockmachine Xterra Okolohradce - triatlon pro každého a také Sirius Canicross Okolohradce - běh a cyklistika se psy. V neděli pak celou akci uzavře KED Královéhradecká 50 - MTB maraton pro každého na 50km.

V rámci programu proběhne kulturní zpestření v podobě hudební kapely. Samozřejmě si mohou zájemci zazávodit na všech třech závodech a získat tak hodnost TRIPLEMAN.

1.9.2007 Rockmachine Xterra Okolohradce - triatlon pro každého
Jedná se o závod terenního triatlonu- jak pro hobíky tak profíky. Délky tratí jsou 1km plavání - 30km na MTB a 8km běh. Pokud neumíte plavat, můžete si sehnat kolegy sportovce a vytvořit tak štafetu. Start čtvrtého ročníku tohoto závodu je naplánován v 11.00 hod, minulý rok zde startovalo přes 150 soutěžících!

1.9.2007 Sirius Canicross Okolohradce - běh a cyklistika se psy
Letošní novinkou je tato zajímavá odnož sportu. Vemte své miláčky a pojďte si s nimi proběhnout 5km, nebo projet na horském kole, či terenní koloběžce. Tento závod bude s mezinárodní účastí a hlavně pro veřejnost.

2.9.2007 KED Královéhradecká 50 - MTB maraton pro každého - 50km
Tato akce je již hluboce zakotvena do bikerských duší. Jedná se o závod v okolí rybníku Biřičky na Novém Hradci. Závodníci jedou 2 okruhy po 25km v nenáročném terénu. Pro každého předem přihlášeného účastníka jsme připravili tričko závodu. Nebude chybět občerstvení a nové zpracování výsledků našimi chipy. Tento závod je zařazen do východočeského poháru v MTB maratonu. Minulý rok startovalo přes 600 startujících.

Spustit audio