FESTNEFEST III. pro mladé v Jaroměři

22. září 2010

Tento víkend se v jaroměřských Masarykových sadech opět po roce rozezní hudba. Diakonie ČCE - středisko Milíčův dům ve spolupráci s dalšími organizacemi pořádá již 3. ročník festivalu pro mladé Festnefest III. Cílem festivalu je uskutečnit pro všechny mladé zajímavou akci o letních prázdninách, představit město Jaroměř jako místo, kam stojí za to přijet, ale také seznámit veřejnost s činností organizací, které fungují ve prospěch dětí a mládeže v našem regionu. "Festival se uskuteční v sobotu 26. července. Jeho součástí jsou koncerty kapel, taneční scéna, čajovna s etnoscénou a letos jsme věnovali také velkou pozornost dětskému koutku, kde je pro děti připravené velké množství aktivit" sdělila koordinátorka festivalu Žaneta Csaszárová.

Vstupné na festival je dobrovolné. V rámci této akce proběhne také veřejná sbírka, jejíž výtěžek bude určen na podporu dětí a mládeže navštěvující středisko Milíčův dům.
"Letošní ročník festivalu realizujeme ve spolupráci s nízkoprahovými zařízeními pro děti a mládež Archa a Poklop z Náchoda. Nově pak také ve spolupráci s občanským sdružením Přátelé alternativního vzdělávání v Trutnově a okolí, které se zabývá waldorfskou pedagogikou" dodala Žaneta Csaszárová z Milíčova domu. Více informací o festivalu Festnefest III. je na webových stránkách www.festnefest.unas.cz

Spustit audio