Den Labe na městské pláži v centru Hradce Králové

23. září 2010

Jedinečná akce s názvem Den Labe se uskuteční v úterý 17. července od 10:00 na městské pláži přímo v centru Hradce Králové. Hlavní atrakcí je běh na 48 metrů dlouhé Trubačově lávce umístěné přes celou šíři řeky Labe. Soupeřit se bude ve 4 kategoriích, své schopnosti budou moci zkusit muži do 90kg a nad 90kg a ženy od 70kg a nad 70kg. Toto netradiční zápolení vystartuje v 15:00 hodin a pro čtyři nejlepší bojovníky čeká pohádková cesta do Itálie a spoustu dalších cen pro každého.

Během celého dne čeká návštěvníky příjemná projížďka inspekčním plavidlem Albia Povodí Labe a to na celých 15 minut zdarma. Vystoupí královéhradecké skupina Fuego, pro děti je připraveno plno her, balónky, pro všechny bohaté občerstvení a nauka o Labi.
Perličkou celého dne bude jedinečné zápolení hradeckých a pardubických sportovců na raftech. Adrenalinová jízda začíná v 18:30 hodin, bude vybráno 6 sportovců z každého města, ti budou muset dopádlovat k jezu a zpět, tím se zjistí, které město má navíc!
Pořadatelé zvou na tuto neotřelou záležitost, začíná se v 10:00 hodin na městské pláži v Hradci Králové. Hlavní program začne v 15:00 hodin.
Více informací, registrace: www.max1.cz/labe

Spustit audio