Cvič stylově. Zábavné sporty na zvýšení kondice v letním období. Objevte svůj energetický doping

30. červen 2017

Radioporadna: Lucie Mansfeldová a studio FitStyle. Žij zdravě, cvič stylově. Praktické ukázky nových zábavných druhů sportů na formování postavy a zvýšení kondice v letním období. Zajímavá osobnost je hostem radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý.

Piloxing
Jde o speciálně navržený fitness program, který spojuje zdánlivě nespojitelné - pilates, box a tanec. Piloxing alias zabiják kilogramů si hraje s dynamikou - rytmus cvičení se v průběhu dramaticky mění. Pomalé přesné pohyby střídají silné boxerské údery a taneční prvky, při kterých můžete nechat volný průběh vašim emocím.

Pomocí cviků z pilates zpevňujete a zároveň protahujete celé tělo, box zajistí spalování tuku a při tanci se krásně odreagujete. Po hodině budete odcházet krásná, sebevědomá a spokojená.

Piloxing vám pomůže dosáhnout vysněné postavy. Díky jedinečnému a rafinovanému složení cviků a střídání tempa dosáhnete úbytku tuku, vaše postava se zpevní a vytvaruje aniž by došlo k nárůstu svalového objemu. Po hodině se budete cítit elegantně, sexy a nabitě.

BOSU

Bosu
Cvičení na jedinečné balanční polokouli, to je bosu. Při cvičení se tělo musí vypořádat s nestabilní základnou a tím pádem se musí výrazně zapojovat hluboký svalový stabilizační systém. Cvičení na bosu má původ v rehabilitaci, kde se tato pomůcka začala užívat poprvé. Lekce začíná aerobním dynamickým zahřátím, následuje série posilovacích a balančních cviků zaměřených na celé tělo.

Cvičení na bosu rozvíjí svalovou sílu, aerobní vytrvalost, rovnováhu a koordinaci. Zlepší se vám držení těla, čímž můžete zmírnit nebo odstranit bolesti zad, způsobené špatnými stereotypy. Očekávat také můžete zpevnění problémových partií - bříška, zadečku, stehen a paží.

Cvičení na bosu je určené úplně pro všechny, bez ohledu na věk, pohlaví nebo zdatnost. Každému tato pomůcka může nabídnout nějaký benefit. Profesionálním sportovcům cvičení na bosu pomůže stabilizovat kloubní aparát a posílit tělesné jádro, maminkám po porodu zpevnit břišní svaly, lidem se sedavým zaměstnáním odstranit bolesti zad. Cvičení na bosu je zábavné, pestré a vhodné opravdu pro každého.

Flowin
Díky tomuto cvičení můžete snadno, rychle a bezpečně vyrýsovat své tělo. Systém cvičení Flowin, který pochází ze Švédska, vám nabízí trénování s vlastní váhou klouzáním po podložce. I když se může tento koncept zdát na první pohled složitý, ve skutečnosti jde o přirozený a zábavný cvičební systém.

Při cvičení se zapojují všechny svaly a zlepšujete tak vaši fyzičku. Naučíte se, jak nejlépe ztratit přebytečné kila, nebo ještě lépe, vypracovat vaši postavu.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.