Čtvrteční Noční linka: Co děláte pro své duševní zdraví?

1. říjen 2020

Co děláte pro to, abyste byli v pohodě, dobře naladěni, měli dobrou náladu? Snažíte se ze svého života vypouštět negativní zprávy, vybíráte si z informací, které se na nás hrnou? 

Umíte si každý den udělat radost a pohodu z toho, co vás těší? Na základě vašich zkušeností, co je důležité pro duševní pohodu a vnitřní harmonii? Jaká dobrá zpráva vás v poslední době potěšila a co vám dodává energii do života?

V tomto týdnu se v Královéhradeckém kraji konají Týdny pro duševní zdraví. Jde o důležitou osvětu a pochopení, že duševní pohoda a klid je to nejdůležitější. V posledních letech přibývá pacientů s duševními problémy, ale i oni hledají cestu, jak se vrátit do života, najít opět radost a pohodu.

Spolek Péče o duševní zdraví působí i jako poradna a jen ve východních Čechách se na něj obrací stále více lidí. Nemoc duše může potkat každého člověka a neměla by se zlehčovat.

Naslouchání a pochopení je pro každého člověka velmi důležité. Moderátor Noční linky Karel Sladký se vás proto zeptá, co děláte vy pro to, abyste byli v duševní pohodě a životní rovnováze? K tématu mi můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio