ČRo Hradec Králové slaví Silvestra už od 2. prosince!

20. prosinec 2013

Vyhrajte víkendový pobyt v luxusním hotelu Panorama v Rychnově nad Kněžnou. Součástí pobytu je soukromý vstup do wellness centra, soukromý vstup do sauny s vyvíječem sněhu, masáž zad a šíje, kulečník, večeře při svíčkách a další.

V prvních třech prosincových pátcích (6., 13. a 20. prosince 2013) najdete soutěžní křížovky na webu Českého rozhlasu Hradec Králové, v Denících a v restauracích čepujících pivo Primátor. Během tří týdnů uslyšíte ve vysílání nápovědu - tři hesla, která budou součástí celé tajenky.

Soutěžní Křížovka č. 1

Větu, která se bude skládat jak ze tří hesel, tak ze tří tajenek zašlete na adresu: Český rozhlas Hradec Králové, Havlíčkova 292, 501 01 Hradec Králové, nebo na email: soutez@hk.rozhlas.cz

Soutěžní Křížovka č. 2

Uzávěrka soutěže je 31. prosince 2013, kdy budeme ve vysílání losovat výherce víkendového pobytu v luxusním hotelu Panorama v Rychnově nad Kněžnou.

Soutěžní Křížovka č. 3

Během prosince je také ve vysílání připravena soutěž Silvestrovský ohňostroj. Každý všední den od 2. do 31. prosince 2013 můžete vyhrát poukázky na pizzy, dárková balení medu, poukázky na masné výrobky, multipacky piva Primátor, knížky, CD a další.

Hlavní cenou pro výherce písemné části Silvestrovského ohňostroje je poukaz na víkendový balíček v luxusním hotelu Panorama v Rychnově nad Kněžnou.

Poslouchejte Český rozhlas Hradec Králové, luštěte křížovky a vyhrajte!

autor: Petra Kejzlar
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.