Akce "Čerte utíkej" v Hradci Králové

23. září 2010

5. prosince 2007, na Mikuláše, se stane Hradec Králové Mekkou Čertů a čertíků. Na Baťkově náměstí se budou moc děti prezentovat do průvodu, který nese název Čerte utíkej, od 15:30 do 16:00 hodin. Každý čertík si odnese malý dáreček, číslo do průvodu a do tomboly. Průvod odstartuje v 16:00 hodin. Bude směřovat z Baťkova náměstí na Masarykovo náměstí, pak na Tylovo nábřeží a okolo Českého rozhlasu a zpět přes Masarykovo náměstí na Baťkovo náměstí, kde průvod skončí a bude následovat program, kde vystoupí královéhradecká kapela The Coolers.

Program završí velká tombola o kolo RockMachine a zájezd Do itálie a další ceny od partnerů akce. Na všechny zúčastněné čeká bohatý program s časopisem Okolohradce. Celý program završí ohnivá show od historické skupiny Fortis.
Pořadatelé doporučují čertíkům, aby se pořádně ustrojili, a pokusili se vytvořit co nejoriginálnější kostým, jsou připravené zajímavé ceny. Hlavní cenou je zájezd do Itálie tam a zpět. Destinace dle vlastního výběru.
Čerte utíkej se uskuteční za podpory města Hradce Králové a je pod záštitou náměstka primátora Ing. Martina Soukupa. Jsou připraveny soutěže o pěkné ceny.

Spustit audio