Nakládání a zavařování
Tipy na zpracování zeleniny, která dozrává na našich zahradách, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Zelný salát kimchi
Korejské kimchi je legendární. Je bohaté na probiotické bakterie, které podporují imunitní systém a trávení, zvyšují využití živin z jídla a mají další pozitivní účinky.
-
Pečená zavařenina z arónie
Plody černé jeřabiny obsahují řadu prospěšných látek, které mohou pomoci v boji proti nejrůznějším nemocem. Jednou z možností, jak arónii zpracovat, je zavařenina.
-
Recepty z rajčat. Zapečte je, připravte polévku a domácí kečup
Konzumace rajčat je jednoznačně vhodná. Rajská jablíčka zlepšují náladu, posilují imunitu i zlepšují zažívání. V kuchyni je můžete využít na mnoho způsobů.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.