Karlovarské letiště se v sobotu otevře návštěvníkům

15. červen 2023

I letos pořádá letiště v Karlových Varech-Olšových Vratech Den otevřených dveří. Organizátoři slibují program plný zážitků pro malé i velké návštěvníky. Vše začne v 11 hodin a potrvá do 16 hodin.

Na programu budou tradiční ukázky výstroje, výzbroje a technického vybavení hasičů, policie a celní správy. Tradičně nebudou chybět ani prohlídky letiště s výkladem.

Připraven je také pestrý program pro děti. Ti nejmenší návštěvníci se mohou těšit na soutěže, skákací hrad, dětskou diskotéku a oblíbené malování na obličej. V  případě příznivého počasí nebudou chybět oblaka pěny, která zajistí letištní hasiči.

Rodiče si budou zase moci při testovací jízdě vyzkoušet modely vozů Audi a Volkswagen. Kdo touží po opravdovém leteckém zážitku, může si u letecké školy F-Air nebo Leteckého Klubu Karlovy Vary předem zakoupit zážitkový let. Letošní novinkou bude autovláček, který bude převážet návštěvníky od parkoviště k terminálu a hasičské stanici a zpět.

Návštěvníci mohou využít bezplatné kyvadlové dopravy. Od 10:20 hodin budou zvláštní autobusy jezdit ve dvacetiminutových intervalech ze zastávky Tržnice. Vstup na akci a parkování u letiště bude zdarma.

Spustit audio

Související