O pořadu Páteční host

Páteční host vám přinese dobrou náladu. To je motto dopoledního vysílání.

Moderátorka Lada Klokočníková si do svého pořadu zve zajímavé osobnosti a kromě setkání s nimi připojuje také příjemnou hudba, porci humoru, zkrátka pohodovou atmosfétu, která k předvíkendovému času patří. 

Páteční dopoledne je svým způsobem výjimečné – všichni už jsme napůl myšlenkami někde na víkendu, doděláváme poslední povinnosti, ale máme jinou náladu než uprostřed pracovního týdne,“ říká o filozofii Pátečního hosta vedoucí programu Českého rozhlasu Hradec Králové a současně moderátorka Lada Klokočníková. 

Rádi bychom, aby tuto náladu vyzařoval i Páteční host, který by měl být jakýmsi mostem k víkendu. Chceme trochu zvolnit tempo, nabídnout spoustu tipů na volné dny, zábavné soutěže. Své místo mají tak i slova zajímavých osobnosti v křesle pro hosta,“ vyjmenovala Lada Klokočníková ty nejzajímavější rubriky v předvíkendovém vysílání. 

Další pořady

  • Na cestě

    Je dávnou specialitou naší malé země, že o víkendech vyrážejí z měst trampové s nabalenými usárnami, teletinami, krosnami či prostě baťohy a směřují do přírody.

  • O Roma vakeren

    Vysílání o Romech pro Romy, ale nejen pro ně… i pro širokou veřejnost.

  • Humoriáda

    Hodina plná humoru na vaše přání.

  • Folklorní notování

    Tradice, písničky, zvyky a řemesla našich předků, jak se dodnes dochovaly v našich regionech.