Všechno je žluté, až na zelený čtvrtek! Servírujeme nový rap a k tomu Lyrical Lemonade

V přehledu rapových novinek jsme si posvítili nejen na kompilaci od Lyrical Lemonade, ale také na album od Christa Dillingera a Peeweeho Longwaye. K tomu nové skladby a mnoho dalšího ze světa rapu.

Po minulé seanci, kdy naše studio kvůli početným hostům praskalo ve švech, přišel opět čas na tradiční rapový přehled se zeleným čtvrtkem, tentokrát lehce zbarveným dožluta. Na hlavní večerní menu se totiž dostala avizovaná komplikace projektu Lyrical Lemonade nesoucí název All Is Yellow, na níž je k nalezení spoustu zajímavých spoluprací a skladeb.

Další zajímavý projekt, v tomto případě mixtape Based Negative Squad, má na svědomí Christ Dillinger a Acid Souljah po boku DJe Smokeyho a Shadow Wizard Money Gang. Skupinu desek pak doplňuje Peewee Longway, aktuality z tuzemska i zahraničí a vozík plný nových skladeb.

Kdo svítí na Empire State Building? Kam si lidé tetují tvář Blueface? Jak nám hraje Lyrical Lemonade? A které samply přináší DJ Smokey? Poslechni si víc v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka