„Nápad se snažím ovlivnit sedmičkou vína.“ Michal Viewegh a Jan Flaška u Haliny Pawlowské

Audiozáznam a fotogalerie z živého vysílání Pokračování za chvilku ze Světa knihy 2019.

„Já se nápad nebo inspiraci snažím ovlivnit tak, že si dám sedmičku vína, sednu si na terasu a medituju. Mám taky potvrzený od neurologů, že fyzická aktivita aktivizuje i mozek, takže nápady přicházejí i během nordic walking,“ uvažuje Michal Viewegh v živém přenosu Pokračování za chvilku.

„Mně se dobře tvoří, když mě někdo masíruje,“ reaguje moderátorka Halina Pawlowská. „Já bych začínajícím spisovatelům radil, ať se zeptají někoho, kdo o tom ví víc. Třeba Michala Viewegha. Anebo největší české spisovatelky Haliny Pawlowské,“ doplňuje její druhý host spisovatel Jan Flaška. „Myslel jste to jako kompliment?“ kontruje Pawlowská.

Svoje texty posílejte Halině Pawlowské na adresu halina@rozhlas.cz. Do předmětu napište „Co Čech, to Němcová“ a do těla e-mailu připojte souhlas v tomto znění: „Souhlasím s úpravou a následným odvysíláním svého námětu jako posluchačský příspěvek a s jeho bezplatným používáním na internetových stránkách Českého rozhlasu na doméně rozhlas.cz a na jeho sociálních profilech na neomezenou dobu.“

Spustit audio

Související