Hit týdne 25. 6. 2023

25. červen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly, Anne-Marie feat. Shania Twain, Depeche Mode a další.

Třetí zářez pro Michaela Patricka Kellyho!

Slovní hříčka spojující výrazy O.K. a K.O. Michaela Patricka Kellyho opět dostala suverénně nejvíc hlasů a vyhrála potřetí v řadě chart na Rádiu Praha.

Podruhé druhé skončily Anne-Marie a Shania Twain, světová šampiónka v karate a slavná country star bodují na stupních vítězů s hitem Unhealthy již počtvrté.

Povinné loučení se odehrálo na třetím místě, Depeche Mode a další singl posledního alba Memento Mori s názvem Wagging Tongue byl pošesté a to je konečná, teď se můžeme těšit na pražské vystoupení v Letňanech 30. července.

Čtvrtá skončila jedna z novinek 26. kola – Belgičan Lost Frequencies a jeho další parádní práce, tedy singl The Feeling. Pátá je Dua Lipa se songem z filmu Barbie – Dance The Night. Dua Lipa ve filmu bude i hrát Mermaid Barbie.

Novinky a nasazené

Další novinkou, která postupuje, je překvapivě pohodová píseň bubáků z Iowy – metalových Slipknot. Ti jsou No.12 a jejich singl se jmenuje Adderall.

V nasazených se to opět hemží velkými jmény a ambiciózními tracky, které do nejlepší patnáctky posunou jen vaše hlasy! Na ně čekají do pátečního poledne Tom Grennan, LP, Alvaro Soler, Debbi, Xindl X, Purple Disco Machine nebo Dominika Hašková se skupinou We Are Domi.

Poslechněte si 26. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.