Americký sen s nožíkem na čele. 21 Savage a tradiční rapový přehled je zpět!

První lednové releasy ze světa rapu je třeba porcovat za tepla, a my opět přinášíme to nejlepší z nich. Na menu jsou 21 Savage, Xavier Wulf, Kid Cudi, 03 Greedo, UFO361 a mnoho dalších.

Po mnoha speciálech je tu opět naše tradiční seance u rytířského stolu, která se věnuje novým deskám, singlům, chystaným projektům a nejde opomenout ani blízké kulturní záležitosti ze světa rapu. Do našeho hledáčku se tentokrát na prvním místě dostal britský Američan, nebo klidně také americký Brit, nesoucí jméno 21 Savage, který po dlouhé době vydal sólovou nahrávku s názvem American Dream.

Ve stejný týden pak spatřilo světlo světa očekávané album INSANO od Kid Cudiho, mixtape SONY od německého rapera UFO361, EP Calsius od krále undergroundu s přezdívkou Xavier Wulf a mixtape Ya'll ni99az Owe ME Money od 03 Greedo. To vše doplňuji aktuality z tuzemska i zahraničí, a naše rubriky zeleného čtvrtku.

Jak to vypadá s filmem American Dream? Jak tráví Kanye West dopoledne s dcerou? V jaké formě je Xavier Wulf? A jak zpomaluje svět album od 21 Savage? To vše, a ještě víc ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.