Jak vybrat maso? Zvolit libové nebo prorostlé? Grilování vás chytne a nepustí
27. květen 2016
Radioporadna - Jak vybrat maso na gril? Je lepší maso z býka nebo z krávy? Zvolit libové nebo prorostlé? Jak poznám vyzrálé maso? - Jan Šlesingr, jednatel firmy MASOEKO s.r.o. - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11 hodině.
Uslyšíte užitečné rady z úst lékařských a dalších odborníků i poutavé vyprávění zajímavých osobností. Naším cílem a přáním je přispět k porozumění a k pochopení vzájemných souvislostí.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.