ZOO každý měsíc ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové

25. září 2013

Každý poslední čtvrtek v měsíci vítáme v dopoledním vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové hosty ze ZOO Dvůr Králové. Letošní sedmá návštěva připadne na 25. července 2013. Po jedenácté hodině moderátorka Jana Házová přivítá ve studiu odborníky ze zoologické zahrady - Janu Myslivečkovou a Tomáše Hajnyše. Hovořit se bude zejména o tom, jak zvládají exotická zvířata horka a dozvíte se také o akcích a novinkách v zoologické zahradě.

Náš host ze ZOO Dvůr Králové bude ve čtvrtečním dopoledním vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové také proto, abyste si mohli po 11. hodině zavolat na čísla do živého vysílání 495 582 222 nebo 495 582 223 a zeptat se na to, co zajímá právě vás.

Do zákulisí života v Královédvorské ZOO vás necháváme nahlédnout na frekvencích Českého rozhlasu Hradec Králové vždy poslední čtvrtek v měsíci po jedenácté hodině.

Patříte-li mezi příznivce Královédvorské ZOO, poslouchejte. Společně s námi se můžete dozvědět co vše se v zoologické zahradě chystá nového a zajímavého ke shlédnutí a proč stojí taková návštěva za to!


Zvětšit mapu
autor: Jana Házová
Spustit audio