Změny v sobotním vysílání Českého rozhlasu Pardubice

10. říjen 2019

Den státního smutku přinese změny v našem sobotním programu. Součástí vzpomínek na Karla Gotta bude i přímý přenos ze zádušní mše v katedrále svatého Víta.

Dopolední vysílání Českého rozhlasu Pardubice přinese po 10. hodině pořad Karel Gott: C'est La Vie. Hudební publicista a textař Mirek Černý vás provede hudební tvorbou Karla Gotta.

Po skončení tohoto vzpomínkového pořadu nabídneme od 11 hodin přímý přenos z katedrály svatého Víta v Praze, kde se uskuteční zádušní mše.

Ve 13 hodin odvysíláme pořad Jolany Novákové s názvem Fenomén Karel Gott. Autorka se v něm zeptá známých osobností na jejich první setkání a spolupráci s Karlem Gottem. Zazní vzpomínky Lucie Bílé, Heleny Vondráčkové, Jitky Zelenkové, Jiřího Suchého, Karla Šípa nebo Felixe Slováčka.

Speciální vydání Hvězdných návratů po 16. hodině věnuje Patrik Rozehnal také vzpomínce na Karla Gotta.

Během celého dne se bude Český rozhlas Pardubice věnovat poslednímu rozloučení s Karlem Gottem také ve zpravodajských relacích.

autor: nov
Spustit audio

Související

  • Karel Gott v Českém rozhlase Pardubice

    V sobotu jste mohli vidět v přímém přenosu předávání českých slavíků. V ženské kategorii zvítězila Lucie Bílá, v mužské Karel Gott.

  • Fenomén Karel Gott

    Slavíme 80. narozeniny Karla Gotta! Až do 14. července si budeme připomínat jeho největší hity a také soutěžit o jeho desky.

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.