Zapečené houbové špaldoto 13/9/2008
Suroviny:
1 balení houbového špaldota
0,5 l vody
1 lžíce oleje
2 vejce
200 ml mléka nebo zakysané smetany
mleté maso - nemusí být
máslo na vymazání zapékací misky
Postup:
Houbové špaldoto uvaříme podle návodu na obale a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi přidáme mleté maso a vejce rozmíchaná v mléce nebo smetaně a promícháme. Do vymazané zapékací misky směs urovnáme a dáme zapéct do vyhřáté trouby.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka