Z důvodu havárie horkovodu čeká řidiče na hradeckém městském okruhu do 13. listopadu omezení

20. říjen 2020 10:33

Dopravní omezení od dnešního dne čeká řidiče na hradeckém městském okruhu. Omezení se týká ulice M. D. Retiggové na silnici I/35 a ulic Resslova a Pilňáčkova na silnici I/31. 

Z důvodu havárie horkovodu a hrozícího propadu je ve zmíněném úseku zapotřebí provést výměnu potrubí. Dopravní omezení zde potrvá do 13. listopadu.

V ulici M. D. Rettigové bude vozovka zúžena do 2 jízdních pruhů při zachování obousměrného provozu. Pro veškerou dopravu bude úplně uzavřena ulice Resslova v úseku od křižovatky s ulicí Průmyslová až po křižovatku s ulicí M. D. Rettigové a ulicí Pilňáčkova.

Pro řidiče to znamená, že z ulice Pilňáčkova nebudou moci odbočit doleva do Resslovy ulice a ve směru na Pardubice pokračovat po hradeckém okruhu.

Objízdná trasa je pro tento směr navržena po silnici I/35 ulicí Antonína Dvořáka, dále ulicí Na Okrouhlíku, Blažíčkovo náměstí, ulicí Hořická a po Dukelské třídě se řidiči napojí zpět na městský okruh.

Naopak řidiči jedoucí po hradeckém okruhu k uzavřené Resslově ulici směrem na Olomouc a Brno (od parkovacího domu Katschnerka směrem k Labskému mostu) využijí objízdnou trasu ulicí Průmyslovou, kde se následně napojí do ulice M. D. Rettigové, která zůstává průjezdná.

Na křižovatce ulic Resslova a M. D. Rettigové rovněž nebude funkční světelná signalizace.

autor: baj | zdroj: Ředitelství silnic a dálnic ČR
Spustit audio

Související